top of page
shutterstock_500933200.jpg

Jouw reisexperts

Wij, Daniëla Waas & Lianne Schrauwen, zijn per 1 januari 2022 samen gaan werken onder de naam Wauw! Reizen. Niet alleen een toepasselijke samenvoeging van een gedeelte van onze achternamen maar ook kort en krachtig waar wij voor staan. Een reisadvies op maat om voor jou een vakantie met een Wauw! te creëren.

Lianne

Mijn naam is Lianne Schrauwen en ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Breda. Als klein meisje wilde ik altijd stewardess worden en veel van de wereld zien. Mijn studie Toerisme aan de NHTV was dus een logische keuze en mijn stage bracht me naar het prachtige Nieuw Zeeland. Hier heb ik na mijn studie een aantal jaren gewoond en gewerkt als reisadviseur en vele mooie plekken mogen bezoeken. Ik heb hierdoor uitgebreide ervaring met reizen in o.a. Nieuw Zeeland, Australië en de rest van de Pacific.

Daniëla

Mijn naam is Daniëla Waas en ik ben geboren en getogen in het Bourgondische Breda. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in diverse financiële functies besloot ik in 2011 een sabbatical te nemen om een jaar vrijwilligerswerk te gaan doen In Cambodja. In 2014 ben ik teruggekeerd naar dit bijzondere en gastvrije land, heb er drie jaar gewerkt op een lokaal reisbureau en veel van het land gezien. Je kunt me zeker een Cambodja specialist noemen maar ik heb ook veel andere bijzondere bestemmingen mogen bezoeken de afgelopen jaren. 

Uit eigen ervaring weet ik hoe het voelt om oog in oog te staan met een gorilla in de jungle, wat hoogte met je doet tijdens een bezoek aan Lhasa, om getuige te zijn van de geboorte van een zebra, bij het wakker worden de immense Himalaya te zien in Nepal, één van de meest iconische treinreizen ter wereld te kunnen maken (Transmongolië Express), te verdwalen in de Medina in Fez en de Chinese Muur op vier verschillende plaatsen te bezoeken. En dat is nog maar een fractie van mijn reiservaringen van de afgelopen 25 jaar.

Keyboard and Mouse

Telefoon

Lianne:   +31 (0)6 470 39 797

Daniëla:  +31 (0)6 337 92 747

Email 

Volg ons

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
bottom of page