Welkom thuis

Wauw! Pareltjes

Werk in uitvoering

zwembad
Welkom thuis

Casa de mi Corazon - Alicante

Casa de mi Corazón is een stijlvolle Spaanse villa aan de Costa Blanca, omgeven door 300 olijfbomen en met weids uitzicht op het bergachtige landschap. De studio en twee appartementen bevinden zich midden in de natuur en dichtbij het strand, de stad en het vliegveld van Alicante. In Casa de mi Corazón geniet je van het echte Spanje: zonovergoten zomerdagen en aangename winters in het onontdekte binnenland.

Met Casa de mi Corazón is de jarenlange droom van Helmer en Ester werkelijkheid geworden. Ester heeft jarenlang ervaring in de reisbranche en weet als geen ander wat gasten verwachten. Gastvrijheid en behulpzaamheid staan hier dan ook hoog in het vaandel.

Ik heb hier zelf 9 dagen mogen verblijven in augustus 2021 en genoten van de prachtige omgeving, de comfortabele B&B, het heerlijke zwembad en het verzorgde ontbijt. Niets was te veel voor Ester en Helmer en ik denk dat zij hier zeker het onderscheid mee maken.

Casa de mi corazon.jpeg
Welkom thuis

Blou Berde - Bonaire

Een heerlijk huis in de wijk Belnem in La Palma, gebouwd op een kavel van 950m2 en in 2019 opgeleverd. Gelegen op slechts 5 minuten rijden van de hoofdstad Kralendijk.

Het huis heeft 3 slaapkamers met boxspring bedden waarvan twee met een aangrenzende badkamer. De woonkamer heeft een eethoek, een zithoek en een zeer goed uitgeruste fraaie hoekkeuken. Maar de meeste tijd zul je doorbrengen op de veranda waar een heerlijke loungebank staat en een eettafel met 88 stoelen. 

Uiteraard is er een privé zwembad, van 7 bij 4 meter met een extra zitgedeelte va 3 bij 3 meter. Om het zwembad heen staan 4 ligbedden. Tevens is er een Weber BBQ, Fatboy hangmat, buitendouche en buitenspoelbak voor duikspullen. In de tuin bevindt zich ook een zogenaamde palapa waar je 's ochtends een kopje koffie kunt drinken of juist in de avond een borreltje doet. 

De eigenaren Paul & Karen reageren snel op mails en hebben contacten voor autohuur en een duikschool. Een geweldig huis op een prachtig eiland!

Villa Blou Berde.jpg